lördag 29 januari 2011

-Så förför du kvinnor...

-Hur du förför kvinnor. -Hemligheten avslöjad. -Endast 1998 Lindendollar!
-Bortkastade pengar, en ren charlatan som inte vet vad han talar om. De kallar sig "Trigit Amat / SeduMagic"
Men orden är stora: Förföra vackra kvinnor är en färdighet och har mycket mindre att göra med saker som utseende,pengar, berömmelse och makt än de flesta tror. Och goda nyheter: det är en färdighet som alla kan lära sig!
Förförelse i en virtuell värld har många likheter med verkligheten, men också några mycket unika
egenskaper. I den här boken jag kommer att avslöja den hemliga koden för hur man ska lyckas med kvinnor i Second Life.

-Redan i titeln går han fel.
Den som går ut för att "få ligga med  en tjej - vilken som helst" kommer inte att lyckas. Kvinnor är inga ägodelar! De vill ungefär det samma som män! Inte heller den som hela tiden pratar om sig själv hela tiden. Eller skryter om bilar, båtar hus och andra penisförlängare.
-Ska man lyckas ska man vara trevlig, ren och någorlunda nykter.
Krogen är sämsta raggstället. Matlagningskurs eller seglarskola mycket bättre. Då har man ett gemensamt intresse och något att prata om.
Kvinnor älskar att prata om sig själva och är bra på att prata. Låt dem göra det. Se intresserad ut även om du "lever ett rikt inre liv" på annat håll i tanken.
Det viktigaste är att du glömmer grundinställningen: "Måste få tag i en tjej att ligga med" och byter till "det kunde vara trevligt med en kvinnlig kompis".
En kille och en tjej kan mycket väl utveckla sitt kompisförhållande till ett rikt kärleksliv med tiden. -Låt henne föra! Går det inte längre än till ett kompisförhållande så är det bra ändå - du har ju fått en ny kompis.
-FRÅGA ALDRIG: -VILL DU LIGGA MED MIG? -Lyckas aldrig aldrig aldrig. Hon får nog avsmak för dig istället.
Ett litet tips; -Satsa på den snyggaste tjejen! -Hon är oftast den ensammaste. Hennes tjejkompisar vill inte stå bredvid henne och förblekna. Killarna står i farstun  stammar och kallsvettas.
-Men prata om konst eller musik eller nå´t. -Hon har krav på sina partners, stora krav. Men sällan de krav som killar tror.
Ser du inte ut som Brad Pitt eller Tom Cruise är det inte säkert att det spelar så stor roll. Väcka moderskänslor kan också vara effektivt. -Farsan körde "kragtricket", han lät ena kragsnibben sticka ut över kavajen och det andra innanför. Detta gick hem, finns inte en kvinna som kan låta bli att rätta till kragen. Funkade på morsan i alla fall om man får tro farsan.

2 kommentarer:

 1. :-)))

  De ”där” finns det 99 av 100 som är.

  Skriver du den nya bättre?

  Skriver du den om hur... du vet med mä...? Pröva att fråga en man: Vill du...

  /Tina (PG)

  SvaraRadera
 2. -Jag brukar släppa ner axelbandet lite och ropa :Hit -Fot! -Funkat fint hittills!
  Men....blev lite orolig i lördags kväll. Ingen stötte på mig på flera timmar! O O O
  -Hum tog jag i för mycket nu igen.......jag och min stora trut... :)

  SvaraRadera