Mittens rike - mitt rike.


Vanadis ser på österlandet
-"Hej ärade Vanadis"
 Visst låter det både trevligt och nästan generande på en och samma gång. Mittens rike i SL är en FANTASTISK upplevelse. Här kan man gå i dagar och veckor utan att ha upplevt allt som finns att se och göra.
Man får vara beredd på mycket "knäna böj". Japansk möblemang är inte tänkt för långbenta västerlänningar. Vårt bäcken är inte lika rörligt som japaner och kinesers. Men till slut trasslade jag mig ner till kudden på golvet och fick mitt thé. Upp kom jag också utan att riva stället, väggarna är av papper -tänk på det!
Matsumoto Castle  
även känd som "Crow slottet" är en av Japans främsta historiska slott. Det ligger i staden Matsumoto,  Den är listad som en nationell skatt av Japan.Matsumoto Castle är  Dess fullständiga försvar skulle ha omfattat ett omfattande systemet av sammankopplade ansluta väggar, vallgravar och gatehouses.

Trötta ben kan få åka Richsa

Meditera bland körsbärsträden
Besök gärna ett japanskt théhus "Zui ki tei" (Det löftesrika ljusets boning), Mycket knäna böj för en västerlänning med våra jämförelsevis stela bäcken. Och naturligtvis alla chanser att göra bort sig totalt. Tur att japanerna är genomgående vänliga.
Otroligt vackert inrede, bortse från mig, skärmar med målat siden och fantastiskt vackra tyger överallt.
Fint arbetade möbler och lampor. Japanerna har verkligen känsla för "fix" och håller benhårt vid sina traditionella mönsterShogun lär ut stridskonst
Innan vi åker säger hej till de heliga aporna
Mer att läsa om Japan: 
Hur hittar jag hit, för hit måste du;Slurl till Japan Kanto
Traditionell japansk fiskeby.