tisdag 22 maj 2012

Se Second Life i Bild

Första samarbetsprojektet från Porto Franco Publishing Group
När man bloggat ett tag upptäcker man att man har ett bildlager "över". Många bilder platsar inte i bloggen helt enkelt för att det inte finns någon vettig text till dem men kan vara kul ändå.
Numera utdöda Se och likaledes utdöda Life och i högsta grad levande Bild-Zeitung fylldes med bilder från när och fjärran av de mest olika slag.
Second Life är ju "bara bild" men alla bilder publiceras inte. Alla som är på olika festplatser får inte den ynnesten att vara med i bildreportagen utan det förbehålls de fina kretsarna.

Just det något luddiga urvalet av bilder från olika evenemang gjorde mig Vanadis Sjöfn och Kynlif förbannade.
Här skissar vi upp Porto Franco P.G.
Att bli förbannad är rätt använt en bra känsla. Förutsatt att man vänder ilskan till styrka och gör något konstruktivt.
Därför bildar vi Porto Franco Publishing Group. Ett gemensamt projekt där vi samarbetar för  att producera goda SL-Media. Det är inte omöjligt att vi knyter fler till oss under resans gång.
Idag ingår bloggarna Vanadis Ser på Saken, Ruths bok och Bild.sl men det finns en hel del idéer för framtiden.
Vår ambition är att knyta fler fria skribenter till oss.
Fotnot: Marstrand fick 1775 privilegier som s.k. "porto franco", det vill säga frihamn, efter italiensk förebild. Det innebar ett visst självstyre gentemot det övriga landet, med bl.a. religionsfrihet, frihet från skråtvång och fri invandring. Även brottslingar kunde få en fristad, under förutsättning att de anmälde sitt brott till stadens myndighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar