onsdag 16 maj 2012

-Nu lämnar jag Swedish People!

Den här gruppen tillför inget annat än elände för mig så den har jag lämnat
Gruppen Swedish People som Tina satte upp för att främja kontakten mellan svenskar i Second Life ge tips om evenemang för svenskar fyller inte längre den funktionen det var tänkt utan har mer blivit en källa till oenighet och missämja.
-Det blir ofta så när en kreativ människa går vidare till något nytt spännande projekt och lämnar över till andra att förvalta arvet. Ett fenomen som finns beskrivet i varenda bok i företagsekonomi.

I gruppen får du reda på när och var det är evenemang.
- Kravet uppfylls inte längre - loggar man in sent en kväll får man oftast vänta en halvtimme för att någon annan har lagt ut en slurl om just det evenemanget och om någon svarar för tidigt blir den personen bannad från gruppen med påföljd att ingen vågar berätta var hon/han är.

Går du med får du en massa svenska saker gratis
-Jodå, vi har fått en massa fina saker genom åren. Tack för dem! Numera finns Norden Shop på Norgesimen där brukar samma saker finnas att få. Gratis där med

-Alla inneställen har numera egna grupper så Swedish People behövs inte
När Swedish People startade var det dyrta att starta en grupp, 1500 linden nu kostar det bara 100 Linden. Alla klubbägare jag känner till har egna grupper, Alf, Apollon, Blanche, Fride Gittrika, Vampi, Ix och alla andra. I de grupperna får man den information man behöver.


Bock är moderator! -Det bästa skälet för mig att gå ur.
Trots att jag inte var inne varken fredag, lördag eller söndag kväll. Bara en liten sväng vid melodikrysstid på lördag f.m utan att hitta någon innan halva krysset var löst. Har jag fått de mest fantastiska och fantasifulla beskyllningar. Jag vore inte en sann publicist om jag stannade kvar och lät Bock censurera mig i gruppchatten likväl som i sin blogg.
Den här gruppen tog emot med öppna armar så den här finns jag nu
Bock har bestämt att ingen av mina vänner, vilka som räknas dit vet jag inte men det är tydligen långt fler än jag känner till, får kommentera oavsett vilka orättfärdiga beskyllningar han kommer med på hans blogg.

Nej tack jag är i Second Life för att ha kul inte för att behöva vara väderkvarn åt DonQuijotar!
Tack för mig, mina sanna vänner har jag kvar övriga klarar jag mig utan. Jag och många med mig har i stället gått över till gruppen Made in Sweden 
En grupp med nära 600 svenska medlemmar som tog emot oss med öppna armar glada för att vi livade upp en grupp i träda.

14 kommentarer:

 1. Maffe Carlberg16 maj 2012 09:26

  Precis...
  Vem behöver den gruppen längre..?
  Skrev man något som inte passade så blev man mutad eller utkastad ur gruppen direkt...
  Bara tänk på "Great Helpers" så får man sej ett gött garv... Vilka pajaser det var..!
  Jag lämnade den gruppen för jag blev trött på låtsas poliser som skulle lägga sej i och bestämma vad man fick säga i chatten..

  SvaraRadera
 2. -Du har mitt fulla stöd!
  -Är hjärtligt trött på att bli mästrad och tillrättavisad som en skolunge.
  -Hör ni det" -Det är jag som är "fröken" här och ni ska vara barnen och snälla ska ni vara!

  SvaraRadera
 3. Jag vill bara korrigera ett faktafel som journalisten har upprepat så ofta att hon tror på det själv, men det blir inte mer korrekt för det.

  Den enda som jag har betackat mig kommentarer ifrån är journalisten själv. Hennes vänner, kusiner eller vad det vara månde har aldrig ombetts att låta bli att kommentera. De har för övrigt också gjort så vid flera tillfällen.

  SvaraRadera
 4. P.S. Det finns ytterligare faktafel och/eller grova överdrifter i inlägget ovan men dem bryr jag mig inte om att korrigera - det lär inte hjälpa.

  SvaraRadera
 5. Det finns inga faktafel i den texten Bock!
  -Det är bara härskarteknik från din sida i ett att förringa och misstänkliggöra mig på sedvanligt sätt så oerhört typisk dig att komma med svepande påståenden - "om du och någon av dina kusiner/vänner.." inbegriper inte bara mig.

  Tack till alla andra för ert fina stöd idag!

  SvaraRadera
 6. "Kravet uppfylls inte längre - loggar man in sent en kväll får man oftast vänta en halvtimme för att någon annan har lagt ut en slurl om just det evenemanget och om någon svarar för tidigt blir den personen bannad från gruppen med påföljd att ingen vågar berätta var hon/han är."
  Totalt fakta fel..vem som kan hojta för vilket event som helst.men den som är host för eventet och tjänar penger på det..) kan annonsera var 30 minut inte mer..Folk vill prata också.. inte bli spammade.Helt normalt.Att använda ordet "härskarteknik" om Bock Mac Millian är ganska intressant
  vet ingen som sysslar mindre med sådana saker än just han.Om du vill veta vad moderatorerna i denna grupp har för ålägganden är du välkommen att tala med mej.

  SvaraRadera
 7. -Fel fel fel Ziga. Vi är ganska många som har uppfattat och blivit åthutade på just de grunder jag beskriver. Om det inte överenstämmer med reglementet är inte vårt fel.
  Att behöva vänta 30 minuter innan man en kväll får veta var alla är och roar sig just den kvällen är rent ut sagt fånigt.
  -Jag känner allt för väl igen härskartekniker när jag ser dem. För alla som sett en amerikansk "advokatsåpa" någon gång är det uppenbart.

  -För övrigt har jag lämnat Swedish People bakom mig för gott och jag kräver att både Bock och alla hans undersåtar och fanclub lämnar mig och mina vänner ifred på precis samma sätt som ni önskar att få bli lämnade ifred

  SvaraRadera
 8. Du har mitt fulla stöd Vanadis!
  Jag lämnade gruppen häromdagen.
  Går det inte att säja "Hej jag är på festplatsen" utan att det startar ett världskrig och oskyldiga drabbas då får det vara bra för min del.

  SvaraRadera
 9. Om inte jag minns helt fel var det du Vanadis som startade "bråket" mellan dig och Bock genom att anklaga honom för att själv vara Ars. Ibland måste man se sin egen del i de dramor som figurerar.

  Angående ovan nämna grupp har jag inget att tillföra. Jag använder mina egna kanaler för att annonsera mina event.(Förutom att jag på sista tiden brukar lägga ut en gång under kvällen i Swedish Inhabitants). De som är intresserade av eventen på Yadkin vet var de ska hitta information om dom.

  SvaraRadera
 10. Nej Iendi det där är en medveten misstolkning;
  -Jag skrev för oss som "inte träffat"......"är snarast en mytologisk figur".
  Men det gäller min mormorsmor och mormorsfarfar och Birger Jarl också. Jag har aldrig träffat dem utan bara hört myterna om dem berättas. Alltså är de alla för mig mytologiska figurer.
  Det är en väldig skillnad Iendi på vad som skrivits och på vad som sagts att jag skrivit.

  Jag har lagt det här bakom mig och tycker att du ska göra detsamma. -Finns ingen anledning att älta gammal surdeg.

  SvaraRadera
 11. En jädrans så dålig ursäkt i mina ögon. Jag hör ständigt talas om "gamla" avatarer som jag aldrig träffat, för mig är dom riktiga personer ändå. Precis som vi alla är bakom våra avatarer.
  Att du inte lagt det bakom dig syns tydligt i dina kommentarer på Bocks blogg, inlägg på din blogg och FB. Men en bra sak att göra håller jag med dig om att det är.

  SvaraRadera
 12. 650 träff på ordet "mudslinger" om mig på Bocks blogg tycker du inte är tillräckligt för att bli förbannad?
  Det skulle förvåna mig om det inte räcker till ett åtal!

  SvaraRadera
 13. Hur var det nu med det där att ha lagt bakom sig...

  SvaraRadera
 14. -Du ger mig ju inte chansen Iendi

  SvaraRadera