tisdag 15 maj 2012

Jag kräver en offentlig ursäkt Bock!

Du har på din blogg anklagat mig 
för att ha en alt som trackar dig!
Det är en genomfalsk anklagelse. 
Tycker Thomas Bühlers etsning Frau mit Bock
illustrerar mina känslor väl. Thomas Bühler är
en konstnär vi har uppmärksammat alldeles för
lite hans fina verk finns på hemsidan och på
samlingssidan http://www.kunstnet.de
Jag har ingen alt och jag undviker dig så mycket jag bara kan. Att tekniken spelar en spratt det är inte mitt fel. Jag har lämnat Google+ på grund av att det sker saker där som jag inte har kontroll över. Facebook verkar säkrare. Var bara tvungen att försäkra mig om att jag inte raderade hela mitt googlekonto inklusive bloggen först.

Om du bemödat dig med att se på den här personens profil. Står det klart och tydligt att hon loggade in första gången i oktober 2008 men efter problem har startat om under nytt namn. Rakt och ärligt.
Jag loggade in första gången i Second Life 23 februari 2010. Firade min rezdag samtidigt som prinsessan Estelle föddes. Oktober 2008 hade jag varken dator eller uppkoppling som uppfyllde de tekniska kraven för Second Life viewer. Dessutom var jag på reportageresa i en annan världsdel i real life oktober 2008.
Är inte ens säker på att Second Life viewer fanns för MacOS då.
Jag kan alltså inte vara denna person som du anklagar mig för att vara.

Jag och mina vänner kräver en offentlig ursäkt
från dig och dina vapendragare. Du får helt enkelt hitta någon annan måltavla att rikta ditt kvinnoförakt emot.

Allt ont som sker dig i Second Life har inte Vanadis som upphov.
Jag lämnar dig mer än gärna ifred och har så gjort.
Kan inte minnas när vi setts i Second Life de senaste åren. Men jag kräver min rätt att genmäla enligt god publicistisk sed. Det får alla som har synpunkter på det jag skriver i mitt yrkesliv.

Ska jag anmäla dig för förtal till Blogger?
Jag kan inte ge något svar på den frågan idag. Det innebär en hel del besvär för mig som inte är så trevligt, tidsödande och onödigt energislukande.

Ge mig en offentlig ursäkt på din blogg och jag glömmer det här debaklet.
Det är något jag som yrkesverksam journalist får stå ut med att vid vite publicera en rättelse när jag gjort fel i min dagliga gärning det uppfattar jag som ett fullt legitimt krav även från dig.


2 kommentarer:

 1. Vanadis,

  I am truely sorry you feel the need to project your insecurities on me. I understand that living with low self-esteem can be very difficult and it might make you feel better inventing inaccurate and fabricated stories about people who do have real friends and a real life. I can understand why that would have a certain fascination for you. Wanting the unattainable and all that.

  For a while I have condoned your behavior hoping it would help you in some way. Sadly I have to conclude that in condoning this, you have in fact become worse.

  As a result, I now have to ask you to stop doing this. It is obviously not doing you any good and the fun has long since gone for me.

  From now on you and your minions will be ignored and blocked.

  I apologize for any inconvenience this will cause you.

  Sincerely,
  Bock

  SvaraRadera
 2. Bocks kommentar är så korkad att man häpnar men ungefär vad man kan förvänta sig.

  SvaraRadera