fredag 14 oktober 2011

Så kommer SL-viewern att se ut!

Påklädning á la the Sim´s
Stora förändringar kommer snart i Second Life enligt Linden Lab vd Rod Humble, man kommer att slå samman de nuvarande Basic och Advance lägen, något som redan har aviserats, men det är bara början. 
Enligt uppgift ska det bli smidigare att gå, man ska kunna klicka på en punkt hålla ner musknappen och gå dit. En funktion som idag bara finns i inställningar men som inte funkar i verkligheten.
Förändringarna kommer att göra det lättare att skapa "intelligent liv" tex hundar som följer dig i kopplet utan att braka in i allt som finns i vägen.
Den som spelat the Sim´s kanske kommer att känna igen sig. Det kommer nog att märkas att the Sims skapare håller i rodret.
Byggande á la the Sim´s
Vad jag saknar idag är möjligheten att klicka på en punkt och beordra "gå hit" istället för att hålla ner piltangenten hela tiden. Många funktioner som på viewer 2/3 finns i inställningar, t.ex. draw distance och musik av och på, vill jag ha i menylisten som på t.ex Kirstens och Dolphin viewer.
Förändringarna lär komma i slutet av oktober början av november. Kanske därför det är så mycket strul i vårt Second Life nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar