torsdag 22 mars 2012

-En Spitfire eller en klänning? Köpfest köpfest köpfest!

Allt för alla i Kensington. Stora plånboken rekommenderas.
När man är i London kan ju inte låta bli att "kika lite" i affärerna. Tjejer ni fattar, och vet också att de flesta killar av någon märklig anledning alltid tycks förknippa shopping med "pust, stånk och stön". -Du får lägga bankkortet i frysen när vi kommer hem så det slutar glöda! 
-Jaja ingen karl är perfekt, vanligvis brukar jag lämna den sorten hemma när jag shoppar.
Det roliga med just London är att man kan "hitta allt" på en "relativt liten yta".
Senaste vårnytt från Harrods...tog en liten stund att kolla igenom. Påskägg för 250 spänn  eller ett iPadfodral från Mulberry för 375 Pund lite drygt 4000 spänn. -Nej köpte inget på Harrods alldeles för dyrt finns samma sak billigare på andra ställen. -Här fick jag lite svårt med pedagogiken, mitt sällskap insåg inte vitsen med att gå i en affär ett par timmar utan att köpa något. Fick muta med taxi till nästa ställe. Oxford Street och gatorna runt om har massor att erbjuda till ibland lägre priser än Harrods.
Hade velat ta en tur till gatumarknaden på Portobello road gatumarknad på lördagar men det blev inte så.
Absolute Vintage på 15 Hanbury Street  den som gillar retro 1950-1980 har ett eldorado här.
En guide till billigt och bra shopping i London finns att läsa om på Cheap chic in London hemsida
Bra svensk sida Fashiomania .
Även i SL finns massor av shopping i London. Allt från flygplan till hårspännen. London Calling -Soho style shoppinglite väl mycket "behaga" för min smak men det finns bra hår och tillbehör.
I Soho&Regents Park finns ett mer varierat utbud däribland en välsorterad freebiestore. New Bond street i Mayfair är lika shoppingrik i SL som i RL. På Knightsbridge i Kensington finns allt från flygplan till ja vad du vill ha.
Ha en god shoppingrunda, i Second Life slipper man höra tre uff, fyra puh och nio stön i minuten. Man kan gå själv eller i sällskap med någon likasinnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar