fredag 2 september 2011

-Underbart att vara naken bland alla negerpeckarna!

Nej mormor -kaveldun heter de!
Äntligen en nudist-sim där naken betyder just det och inget annat. Där man inte satt likhetstecken mellan "naken" och "sex".
Men först är det bäst att jag berättar historien om "negerpeckarna" innan "vän av ordning" går i taket eller någon tror jag blivit rasist.
En sommardag, jag var väl runt fyra år mamma hade stor mage och väntade Balder, gick jag, min mamma och min mormor på en promenad. Vi kom fram till ett hav av Kaveldun. Morsan utbrast; -Åh såna där skulle jag vilja ta hem och sätta i en kruka....vad heter de nu igen morsan?
Mormor som var långt borta i penséerna svarade: -Äh det är negerpeckar! Mamma blev helt tyst, ja mormor också när hon hörde vad hon sa och kom att tänka på det "oskyldiga lilla barnets rosenöron.
-Nej mormor - Kaveldun heter de svarade jag så lillgammalt som bara en fyraåring kan svara.
Så nu är väl alla lugnade och vi kan återgå till nudist-simen.
Den är vackert utförd man börjar sin vandring genom ängsmarker förbi kaveldunen och kommer snart till en härlig lagun med ett vattenfall där man kan bada och svalka sig efter promenaden.
Uhm så gott att bara vara
Fortsätter man vägen kommer man till den underbara sandstranden. Där man kan sträcka ut sig och bara njuta av livet. Känna vinden smeka kroppen höra måsarna se på klipporna. Långt från alla sex-bollar, här finns bara badbollar och solbollar. Det finns mycket att upptäcka.
Bland andra hemliga grottor.. ja där lär det finnas...
Slurl: Nudistön1 kommentar: