tisdag 13 september 2011

-Ingen konst att tämja tjuren så länge han är kåt!

-My pussy - my rules!
Unga virila heterokillar är oftast inga problem att handskas med. Så länge det kan finnas en om ens mikroskopisk chans att de ska hamna i samma säng som en själv så gäller principen "my pussy - my rules". Vill du rulla runt i sänghalmen så gör du som jag säger.
Det är senare när de börjar bli lite för trötta och mer eller mindre impotenta som det kan bli lite knöligt. -Gubbarna blir gnälliga. Och envisa - de måste ju kompensera på nå´t sätt. Homosexuella män brukar inte heller vara nån större idé att "försöka vampa". Oftast är de snälla och rara ändå. Bodde sju år med två homosexuella hyresvärdar. Bättre och mer omtänksamma värdar kan man inte få.
Med gnällgubbar får man ta till andra metoder;
Tips 1: Kritisera inte, gör en  begäran.-Kritik gör bara saker värre, eftersom din man kommer att känna skam för att inte hålla måttet. Män som skäms kommer antingen att skälla och skrika och/eller braka ut genom dörren. Tala lugnt och sakligt om hur du vill ha det specifiera noga. Ge honom sen en stund att fundera - män är trögtänkta.
Tips 2: Försök inte få igång några djupsinniga relationssamtal. Män hatar djupsinniga relationssamtal, eftersom de tror att de inte har språket eller insikter att prata på ett framgångsrikt sätt om sitt förhållande. Om du vill ha något annat ska du säga det klart och tydligt. Fråga aldrig en man hur han tror att relationen kommer att utvecklas, han helt enkelt inte vet svaret!
Tips 3: Om du vill få din man göra något, be honom att hjälpa dig att lösa ett problem eller ta det som en utmaning-väck hans tävlingsinstinkt. Män älskar att vara hjältar, utföra viktiga givande utmaningar, och de älskar att lösa problem, särskilt om deras kära ser deras prestationer.
Tips 4: Ta sådana här tips med en nypa salt, alla är olika och reagerar olika men det största misstag en kvinna kan göra är att tro att män är jämlika. 
Som "alkoholfritt alternativ" kan man ju alltid bli lesbisk.
Sjöfn 

3 kommentarer:

 1. Nu fattade jag inte riktigt. Men jag kanske har fel humor.
  /Sofie Snowbear

  SvaraRadera
 2. Hahaha, helt underbart!!

  Det där skulle man sätta upp på väggen, både i RL och SL :)) Nu tänker jag inte sno detta, men det är helt klart superbra!!

  /Rultan

  SvaraRadera