fredag 29 november 2013

Vill du ha en gratis hora och passupp
då får du gå någon annanstans!

-Vill du ha en hora och hushållare får du gå nån annanstans!
Är detta den sanna bilden av en feminist?
-En skrikande vänstertjej med bar överkropp som skriker slagord.
-För många är det bilden av en feminist.
-Den sanna bilden av en feminist ser helt annorlunda ut. Helt enkelt för att medelfeministen ser helt annorlunda ut.
Trots att jag bott ett halvår i storfamilj i Christiania så brukar få misstänka mig för att vara kommunist. Man passar inte in i den bilden när man bor på Marstrands gräddhylla och kör Mercedes.
Den sanna bilden av en feminist är en tjej som vill ha lika lön för lika arbete, samma förutsättningar i livet oavsett bakgrund, religion, kön eller sexuell läggning.
Politisk åskådning har en helt underordnad betydelse.
För mig och min familj innebär det att vi delar på hemarbetet. Lägger jag tre timmar i veckan på att städa, plocka disk och tvätt så får Pip-Larsson göra det med och det gör han självmant. Det innebär att vi delar på föräldraledigheten. Visst jag blir hemma någon månad längre än honom men det beror inte på ojämlikhet utan på att han är så kass på att amma. Nu är det färdigammat för den här gången så i januari är det hans tur. Värma nappflaska kan han lika bra som jag.
En bild av en feminist som jag känner igen mig själv i.
Att vara den som är kapten på skutan och som kan segla i familjen
"stör" mångas visioner av sjölivet.
Det innebär vidare att vi inte kommer att uppfostra våra barn efter kön utan efter intressen. Precis som jag och min syster blivit uppfostrade.
Jag var mest  intresserad av båtar och sport. Kläder och makeup var mindre viktigt även om jag ville se snygg ut men gärna i jeans.
Syrran var mer intresserad av kläder och mode även om hon också är duktig seglare och idrottstjej. Vi uppmuntrades av vår omgivning att göra det vi tyckte var kul.
Att vi inte var så många barn i samma ålder på Marstrand spelar säkert också in. Det fanns helt enkelt inte tillräckligt många för att dela upp oss i smågrupper där en lekte med bilar och en med dockor.
Ville man ha vänner så fick alla hänga med på allt oavsett kön. Otroligt nyttigt inte bara för oss tjejer utan även för killarna.
En mer nyanserat bild av feministen än en skrikande vänstertjej med nakna bröst är nödvändig att implementera i människors medvetande.
-Den skrikande vänsterfeministen som enda bild kan tvärtom vara kontraproduktiv och öka på motståndet mot feminister och jämställdhet.

1 kommentar:

  1. Kamagra finns hos www.intimleksaker.se
    Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.com
    SEX SHOP www.sextoyonlinestore.com
    Sex Toys www.sextoyonlinestore.com

    SvaraRadera