lördag 27 augusti 2011

-Håller min dator på att dö?

Du ska göra som jag säger karlslok...dumburk menar jag!
Min dumburk fånar sig! När jag tänker efter har den fånat sig ett bra tag. Överkanten av skärmen är dimmig men nederdelen är som vanligt. Hände plötsligt i fredags lunch! -Bilderna på Apmels sida hade konstiga färger idag. -Hoppas han har tagit ett konstnärlig grepp! -Hur var det för er när bildskärmskorten "brann upp"?
Det är segt att ladda sidor. -
I SL blir många grå längre för mig än för andra. -Kan vara taskig förbindelse på nätet.... i bästa fall...
Men jag har ju gjort allt. Startat om säkert. Kört Onyx. Vad har jag kvar? -Hårdvarutest och ladda ner combosystem. Nytt och fräscht system direkt från Apple. -Kanske kanske det hjälper!!!
Annars? -Nytt bildskärmskort 5000 spänn monterat - behöver mer minne +2500 spänn +extra hårddisk 1000 spänn till vilket summa sumarum gör 8500:- för att hålla liv i en dator från 2008!? -Nja - ingen bra kalkyl.
Bara att inse att bildskärmskortet har gett sig och beställa en ny iMac. -10.995:-! Usch varför ska allt vara så dyrt?
Fast det är ju klart.... mycket snabbare allting, större hårddisk, mer minne.. har ju fördelar. Second Life ska nog gå att köra..det lär ju gå att starta 10.7 i 32-bitarsläge..inte bara i 64-bitarsläge. Synd att inte Linden Lab har vett på att utnyttja det fullt ut. Skulle få Second Life viewers att dansa tango!
-Får se hur det blir.....börjar nästan bli orolig för att jag ska kunna fixa den gamla burken och inte få nån ny. :)
-Kanske ska göra som andra...hitta på en sjukdom och samla in pengar? -Nej fy dig Vanadis så gör man verkligen inte! -Du har råd att betala! -Var inte så förbannat bonnsnål nu!

1 kommentar:

  1. Jag skulle aldrig våga mej på några konstnärliga grepp Vanadis :)

    SvaraRadera