lördag 12 februari 2011

Nu finns GIMP-boken för gratis nerladdning!

GIMPing Along vol 1, boken om GIMP med 25 övningsexempel - tutorials- och mycket "know-how" från bloggen GIMPing Along finns nu för gratis nerladdning.
Du får lära dig "allt" om hur man retuscherar, lackerar om bilar osv osv. Bara att läsa innehållsförteckningen ger bra tips på vad man kan göra i GIMP.
Visst kan man använda Photoshoptips och tutorials men det stämmer kanske inte alltid 100% och då är den här boken en god hjälp.
Författaren har helt enkelt gjort en bok av sin blog med hjälp av BlogBooker helt kostnadsfritt. Kanske en idè att ta efter för någon.

OBS Funkar inte filmerna går du till Apples QuickTime Component hemsida och laddar hem rätt plugin - Där finns lösningen på den flesta "filmen kan inte visas"-problem

2 kommentarer:

  1. Bra tips men hans "bok" är laddad med instruktionsfilmer i varje avsnitt och dom verkar tyvärr bara spela upp med ett pc-baserat verktyg, Xvid. Funkar inte med mac, i alla fall inte min.

    Eller har jag missat nåt?

    SvaraRadera
  2. Ja du har missat Apple QuickTime components hemsida - där finns pluginen du behöver för xVid och en massa andra format-

    SvaraRadera