tisdag 7 februari 2012

Hippidrottningen redo hylla drottningen!

Hippiedrottningen väntar på att fira drottningen i Regents Park
Drottning Elisabeth II firar 60 år på tronen. På en resa till Kenya 1952 möttes hon av budskapet; -Din pappa kungen är död - du är Drottning av England. Då var hon 25 år.
När hon var lika gammal som jag är nu, 28 år, hade hon varit regent i tre år. Hujedamig stackars människa ett sånt tvång.
Elizabeth II är drottning sedan den 6 februari 1952; kröningen ägde rum i Westminster Abbey 2 juni 1953.
RL-Elisabeth II inte båten
Drottning Elizabeth II är Storbritanniens hittills äldsta monark. Det tidigare rekordet hade drottning Victoria som avled 1901 vid en ålder av 81 år och 243 dagar. Från den 12 maj 2011 är hon den brittiska monark som har regerat näst längst, bara Victoria har regerat längre.
Nu drog jag iväg till Regents Park i Second Life för att kolla in hur det står till med firandet. -Nja det stog still med firandet men enligt vanligtvis välunderrättad källa så är det saker på G även i Stora London.
Det sågs inga korteger eller andra liknande saker inga banderoller med "Lilleba 60 år på tronen" men en del spår. Ett tivoli med Pariserhjul eller Ferris Wheel som engelskorna säger och en karusell. Regents Park går i väntans tider kan man säga så saker kommer att hända. Även om man inte är rojalist kan man hylla en dam som skött sitt arbete, ett arbete hon inte kunde välja bort. i sextio år.
Tjuvstarten på 60-årsfirandet? -Vi håller kollen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar