tisdag 28 februari 2012

-Döda men inte föda!

Halshuggning av kvinna: OK
  Vanadis avslöjar de 
hemliga Facebookreglerna.
Spermafläckar och bröstmjölk 
okey, men inte kuk eller bröst!
Enligt Abuse standard 6.2 får inte bröstvårtor som ammar synas men däremot barnet och bröstmjölken.
Penisar som sprutar sperma får heller inte synas tillsammans. Spermasprut över hela bilden är däremot fullt i sin ordning.
I senaste versionen av Facebook innehålls moderationsreglemente ser vi att du nu kan stänka din Facebook-vägg med bilder av kroppsvätskor.
Blod, sperma. bröstmjölk och galla fullt tillåtet bara ingen kropp är med.
Nakna kvinnor som ska halshuggas går bra så länge huvudet sitter kvar och inte bröstvårtorna syns.
Vidare kommer det vanliga reglerna om att man inte får visa barnporr och "folkslag i för dem vanärande situationer".
Facebook har alltså lagt sig platt för dels den amerikanska tokhögern representerad av Tea Party Movement och man är livrädd för sådan yttrandefrihet som t.ex Mohammedteckningarna, Rondellhundarna och Satansverserna.
Rimmar illa med FN:s konvention 
för de mänskliga rättigheterna.
I FN:s universella deklaration om de mänskliga rättigheterna behandlas yttrandefriheten i artikel 19, som lyder:
Artikel 19
Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser

FN skriver alltså att jag får skildra i text och bild vad jag vill. Utan censur. vare sig i förhand eller efterhand.
Samma slutsats kommer man till om man läser de grundlagar som kan komma ifråga. Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsförordningen.
Nu begär en massa amerikanska bolag, t.ex, Linden Lab, Facebook, Google, Wordpress och Blogger m.fl, att jag ska ge upp min yttrande och tryckfrihet och snällt  inlemma mig i ledet och hylla föråldrade värderingar som jag inte har.
Aja baja så fult en baby får mat!
-Jag hyllar inte döden! Mer eller mindre totalitära regimer brukar hylla döden som ärofull och gloriös för att få deras invånare att glatt offra sina liv för något mycket ärofullt krig. Gemensam nämnare är att de utlovas en extra fin plats i något diffust Paradis efter döden.
-Jag hyllar livet! Tänk om det här livet är paradiset? Efteråt intet. Vi nordbor älskar våren, vi firar Midsommar, vi njuter av sommaren. Varför? Jo det är livet! Vi hyllar födelsen av nytt liv, nya djur, nya blommor nya barn.
Men "göra barn", "föda barn" vara precis så naturlig som naturen och de gamla gudarna Freja, Frigg, Oden, Idun och allt vad de heter. Det är aja baja det.
-Fy fasen vad falskt. -Inte underligt att många växer upp med en sned dubbelmoral och konstiga värderingar vad det gäller sex och våld och allehanda kombinationer av dessa båda.

Här kan du ladda ner Facebooks moralmanual

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar