onsdag 22 februari 2012

Årets båtmode är här.

Små sommarbutiker i kusthamnarna är lika självklart som båtar.
Med båtmässan i Göteborg kommer inte bara vårens båtar utan också årets bryggmode.
Mycket tvärrandigt naturligtvis i blått/vitt, rött/vitt. De marina färgerna marinblått, vitt, rött gult och grönt dominerar även om det finns inslag av både rosa och pistagegrönt (urk).
Nu vill jag inte uppmana alla till att köpa svindyra kläder i shopparna. Det finns hyggliga kläder hos t.ex Haléns och Ellos.
Det är en väldig skillnad att mota hela Atlanten vid offshoresegling att nå in på bara kroppen än råka ut för årets regnskur. Till regnskuren räcker ett regnställ från OK utmärkt. Köp utan huva som skymmer sikten en sydväst är bättre.
Passa på att götta er åt årets seglarmode från Marinpool:
-Klicka på bilden så kommer ni till katalogen

2 kommentarer:

  1. Hej och kul att du nämner just oss som förslag för marin shopping :-) det gillar vi. trevlig helg önskar Anna från Halens

    SvaraRadera
  2. Var i Stockholm och såg en snygg bikini i "affären på fina gatan". Prislappen var större än bikinin 1490:-(ettusenfyrahundranittion). Exakt samma bikini fanns i Haléns katalog för 149:-!
    Så är det ofta med "seglarkläder", finns billigare och lika bra i olika affärer och kataloger. Det var länge sedan högt pris och kvallitét hade något som helst samband.

    SvaraRadera