fredag 1 april 2011

Linden lab flyttar till Göteborg

Hit till Käringeberget i Göteborg flyttar Linden labs servrar
EXTRA EXTRA EXTRA
Jordbävningen och Tsunami i Japan har fått Linden Labs styrelse att tänka till lite extra. Risken för att Californien ska råka ut för en katastrof liknande den i Japan är stor. Därför har styrelsen beslutat att servrarna ska flyttas till ett säkrare ställe. Linden Labs fastighetschef April Linden säger till Vanadis ser på saken att servrarna kommer att placeras i bergrum i Käringeberget i Göteborg.
April Linden
-Göteborg har ett mycket strategiskt läge med goda kommunikationer och en av världens bästa infrastrukturer för internet och en stabil politisk situation så Göteborg är ett naturligt val för oss.
Linden Lab kommer vidare att öppna ett kontor på Svenska Ambassad -simen.
-Vi söker personal/avatarer till vårt svenska kontor. Till att börja med gäller det fyra tjänster. Intresserade kan komma till ambassaden mellan 15-18 idag svensk tid. Jag kommer att finnas där då och svara på frågor om tjänsterna fortsätter April Linden.
Den som sa att Linden Lab och svenska ambassaden är på väg utför den har uppenbarligen fel.

4 kommentarer:

 1. Det var när jag läste att "Göteborg har ett mycket strategiskt läge med goda kommunikationer och en av världens bästa infrastrukturer för internet och en stabil politisk situation" som jag förstod att det måste vara ett aprilskämt ;)

  SvaraRadera
 2. Aprilskämtet står du för Apmel; att "orten halvvägs till Ryssland" skulle vara mer"centralt och strategiskt belägen" än Göteborg. :) :) :)

  SvaraRadera
 3. Va Göteborg!?

  Jag pratade med.. vad heter han.. nåt på Linden.
  Han berättade i hemlighet att det stora komplexet Linden Lab ska börja bygga på hundgärdet i Stockholm 2013.

  - Förfärligt, stackars hundägare!

  SvaraRadera