fredag 27 januari 2012

Vanadis avslöjar:
-Den nakna sanningen om Tjejsnack!

En härlig stund i bastun efter morgongympan med havet utanför fönstret 
 Ur Portfolion; Nakna Götor av Anders Slorn
Få företeelser i livet är så förtalade som tjejsnack. -Oh du skulle sett Lisas nya läppstift! -Alldeles rött! Nej men hörde ni vad Ulla sa.... -Nej så går det inte till. Det är så killarna tror det går till. I alla fall inte i de sammanhang jag var varit med.
Vi kom överens om att mötas i bastun Sjöfn, Kynlif och jag. Vara för oss själva en stund och bara tjöta. Det är jättetrevligt att tjöta med killar och med andra tjejer men ibland behöver "man", eller "dam" kanske jag ska säga, prata lite intelligent också. Då går killarna och våpen bort
Inte ett ord om smink eller kläder kom över våra läppar.
Nej vi pratade om norrsken, Sjöfn hade läst om att det synts över Hisingen och frågade om vi sett något. Vilket vi inte hade.
Sen frågade vi Kynlif hur det var att vara ensamstående mamma till tre barn. Hur hon sydde ihop pusslet.
Försökte också pejla hur ont det gör och hur besvärligt det är att vänta föda och amma barn. Inte för att varken jag eller Sjöfn är med barn men vi är i den åldern då hormonerna pirrar till varje gång man ser en stor babiesmage eller håller någon annans ungen även om blöjan är "fullskiten" så är de så söta. Om det är bäst att gå men mage på sommaren eller på vintern.
Sen pratade vi om datorer och deras tangentbord. Vi kom in på bilar, Sjöfn hade varit och sett de nya Mercedes-modellerna när hon lämnade bilen på service. Hennes B-klass började kännas lite trång sa hon, funderar på att byta upp sig till en C-klass herrgårdsvagn som jag har.
Kynlif var glad att hon fått in sina ungar på årets seglarläger det ska visst redan vara fulltecknat.
Vill ni ta er tid åt att lyssna till fyra mogna tjejer och deras snack så skickar jag med länken till en liten film från nyhetsmorgon där Lill Lindfors, Agneta Lagercrantz, Ann Sofie von Otter och Käbi Laretei utbyter tankar om livet om otrohet och mycket mycket annat.

5 kommentarer:

 1. En modern variant på Anders Zorns badande kullor... och det saknas Surl i inlägget ;)

  SvaraRadera
 2. Ungefär så, han kunde han Zorn. Det kanske kan var för att det just är otvunget tjejsnack som är anledningen till att det saknas slurl :)

  SvaraRadera
 3. Fasen Sven det skulle man göra en utställning av
  "Kullor av Anders Slorn" :)

  SvaraRadera
 4. Oh, SLorn ... det är hegerforsvarning där och sånt gillas idylliskt.

  SvaraRadera
 5. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg ...

  https://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  http://kamagra.dk

  SvaraRadera