onsdag 18 januari 2012

Trött på dina outfits?

Blanda ihop
de gamla
till en ny!
Augusti
Visst var den snygg November månads outfit från Vero Modera och den från September också. Men att gå i den jämt känns ju lite unket efter ett tag. 
November
Så jag gjorde som jag brukar göra när jag är på resa. Jag packar rätt få kläder men jag försöker få ihop saker som kan kombineras med varandra. Nio plagg, tre toppar, tre blusar och tre underdelar ger sex olika kombinationer, man kan ju inte ha byxor på huvudet, mycket kläder men ändå liten packning.
Av november månads outfit tog jag överdelen och från september tog jag underdelen.
Om jag vill kan jag kombinera ännu mer och ta en annan scarf eller ingen scarf. Till våren blir det vanliga skor istället. Bara fantasin som sätter gränser.

2 kommentarer:

 1. jag har aldrig fattat varför det är ok att ge tips till någon / några som spelar musik via en stream och har ett event, men inte ge cred till alla hårmakare, skin, käder osv i sl.
  Vad är skillnaden??
  För mkt fria saker dödar SL ekonomin..vill vi det ??

  SvaraRadera
 2. Här ger jag ju Vero Modero inte bara kred för kläderna. På min Facebook-sida har jag dessutom skrivit att bl.a. Vero Modero och Gizza fört klädskapandet till en ny nivå i SL.
  Utan de här freebies hade jag aldrig gått in i de här "fina gatan affärerna" dessutom har jag gett dem "reklamplats" genom att ha kläderna på mig på bilder i min blogg och att sprida ryktet om dem genom djungeltelegrafen.
  Fria saker av hög kvalitet, det finns mycket skräp i SL, leder folk in i affärerna. Själv vill jag inte ha kläder av sämre kvalitet så därför kommer jag också att betala för en del hos dem.

  SvaraRadera