onsdag 12 februari 2014

Ny viewer håller tuttarna på plats!
-Fia och Sjöfn kan också använda mesh!

Nu kommer mesh för er med former också.
Men bara i SL-viewern.
Nu kommer "fitted mesh". Meningen är att meshkläderna ska följa kroppens rörelser vad du än gör. Tutt-slipp och rumpor som tittar ut när du dansar ska bli ett minne blott.
Mesh-kläder har varit ganska oanvändbart för flickor med former. Meshkläder har betett sig som galvaniserade plåtrör.
Det finns de som anammat modet och justerat kroppen efter kläderna. Många har vägrat för att de anser att kroppen varit en del av deras personlighet.
Formfulländade flickor som t.ex Fia, Sjöfn och Ruth har bara gått förbi meshkläderna utan att ens bry sig om att de finns.
Partiell mesh i SL-viewern
Så här såg jag ut i
Lelles Firestorm
Jag själv har testat och det har funkat....nåja så länge jag stått still. Har jag gått, dansat eller liknande har både det ena och det andra tittat ut. Detaljer som väskor, skor och "partiell mesh har dock funkat på mig.
Det märkliga är att i morse när jag startade den vanliga SL-viewern så blev jag bara grå. Kunde inte byta kläder. Hämtade hem den nya beta-viewern med fitted mesh och nu funkade allt som det skall. Om någon mer upplever mer trassel än vanligt så finns betaviewern här.
Nu finns det inte så mycket kläder i fitted mesh än men det hålls kurser i hur man gör så till höstmodet kommer det förmodligen i full skala.
Det ska bli roligt att se hur tredjepartsviewer kommer att klara
omställningen. Vi minns hur det var när mesh kom. Bl.a Firestorm kom på efterkälken rejält och det som såg bra ut i SL-viewern såg heltokigt ut i andra viewers

3 kommentarer:

 1. nu är det ju bara en project viewer, fitted mesh är inte klar för full release i sls viewer än och TPVs ligger i startgroparna och släpper uppdateringar så fort LL lägger det i vanliga sl viewern. är många uppdateringar från LL som kommer nu fitted mesh, interest list(project interesting), inventory uppdatering av nåt jag inte minns just nu och banlist för grupper så det kan bli en intressant vår.

  SvaraRadera
 2. Som jag förstod det var det närmsta releasen. Det allra märkligaste var att min vanliga SL-viewer i Mac-version i princip upphört att fungera. Inventoryt kom aldrig ner och när jag bytte om blev jag en grå groda under vattnet. Så fort jag startade den nya viewern Second Life version 3.7.0.286015 fungerade allt bättre än någonsin förr. Kläderna var på som de skulle och fort gick det att hämta inventoryt.
  Vi kan bara hoppas att Linden Lab testar färdigt innan de släpper alla nyheter. Hösten kan bli otroligt spännande men tidigare lanseringar av halvfärdiga idéer förskräcker.

  SvaraRadera
 3. näää vi ska inte vänta enda tills hösten väl?? och jag testade oxå sl viewern igår och det var väldans grått. inte testat fitted mesh viewern dock väntar tills FS kommer med uppdatering - vilket, enligt skvaller, borde bli lördag (då har de Q&A) eller tisdag (dagen de brukar släppa ny)

  SvaraRadera