fredag 21 februari 2014

-En räkcocktail med isvatten!
-Det blir 15 minuters löpning!

Snart kommer kyparen med en maffig räkcocktail.
Kopplat till Avatar Fitness Club finns nu en restaurang med typisk amerikansk matsedel. Med hjälp av menyn kan du komponera en måltid med förrätt, varmrätt, sidorätt och efterrätt. -Hur många rätter har de i "the glory land of to mutch" egentligen?
När du beställt får du reda på hur många kalorier du fått i dig.
Därefter går du tvärs över gatan till Avatar Fitness Club och klickar på kaloriekalkylatorn och får reda på hur mycket motion du behöver för att förbränna det du ätit.
Välj din måltid
Systemet är än i beta och jag använde en betaviewer när jag var där så maten kom inte på tallriken MåBras tabell.
med det ska den göra och kaloritabellen funkade inte så jag fick slå upp 120 kalorier och konstaterade att 15 minuters löpning var priset jag fick betala för mitt extra mellanmål.
Reality Check Café hittar du här

15 minuter på löpbandet kostade extramålet.

3 kommentarer:

 1. Vilket härmed bevisade att det inte går att gå ner i vikt genom motion ;)

  SvaraRadera
 2. "Motionsmotståndarens röst" Iendi ?
  Fakta är att du förbränner optimalt vid 60-70% av din maxpuls vilket man sällan uppnår vid arbete idag och att förbränna bort 1 kilo kräver 9000 kalorier Då kan du antingen äta 300 kalorier mindre per dag eller motionera 30 minuter på löpbandet eller äta 150 kalorier mindre och motionera en kvart på löpbandet per dag om du vill gå ner 1 kilo på en månad.
  Motionen har också andra bra effekter på kroppen och sinnet-

  SvaraRadera
 3. Jag menar bara att dom kalorier du får extra av ett löppass snabbt försvinner. Ett mariekex kräver många km löpning. Och hur lätt är det inte att stoppa i sig ett extra sånt efter en löprunda. Däremot är löpning och annan motion finemang för kropp och välbefinnande. Det har jag aldrig sagt emot. men för bantning är det värdelöst.

  SvaraRadera