torsdag 20 februari 2014

-Mesh på rätt väg!
Men ny viewer krävs

Brösten hoppar inte in och ut trots physics.
Det glipar lite runt halslinningen och ärmhålen. Teoretiskt skulle jag
kunna fixa till alphalagret i Photoshop.
Det händer saker på meshfronten. Extreme i Milano introducerar "Molten Mesh" eller "Smält mesh" som vi säger på ärans och hjältarnas språk.
"Som en handske passar tätt över dina händer kommer våra mesh kläder passar din kropp"skryter Extreme med. På sätt och vis kan jag hålla med. Nästan.
Kvinnobrösten är problemet. Men det säger sig Linden Lab ha löst i och med viewer 4.0.
Jag provade en demo. Bara tog en slumpvis direkt från hyllan för att inte få något preparerat exemplar avsett att "smöra för pressen".
Jag kunde gå och stå på flera sätt utan att vare sig bröst eller rumpa tittade ut. Klänningen såg faktiskt ut att följa kroppen i rörelserna. Det gick till och med att använda "böljegång i bysten" utan problem. Det som återstår är passformen. Även om det finns många storlekar så glipar det under armhålorna och lite sånt. 
Nu vill jag inte döma ut molten mesh. Tvärtom. Det ska bli spännande att se hur det funkar med viewer 4.0 eller 4.1 eller 4.2. Tyvärr har vi inte kommit längre än till viewer 3.7 men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Vampi tror på meshsuccé till vårmodet. Själv är jag lite mer försiktig och tror på höstmodet som genombrott för mesh som fullt användbart klädmaterial.
I Extreme paketet ligger ett alphalager som du kan ladda ner och fixa med i Photoshop eller GIMP men det överlåter jag åt Vampi och de andra duktiga klädskaparna. Själv är jag kvar på "sätta logga på tshirt-stadiet".
Vill du testa redan nu så hittar du Extreme vid Milano station, kolla inte bara i affären utan även på perrongen. Där finns en del presenter av hög kvallité både för herra och damer.
Tågbiljett till Milano

1 kommentar:

  1. "Vampi tror på meshsuccé till vårmodet. "haha nä det sa jag inte jag sa däremot att det kommer bli en intressant vår med allt nytt LL pushar ut (om allt hinner ut) fitted mesh tror jag inte vi ser så mycket av förrän alla tpv har uppdaterat oxå. jag fick en fitted mesh klänning i en av mesh gruperna jag är med i som jag testat lite i SL viewern och det funkar ok men inte så pass bra att jag vill göra nåt med den...än :)

    SvaraRadera