tisdag 21 juni 2011

Att få leva som Priscilla. -JAAAAA!-eller njaaaeh?

Beundra hans porträtt när han inte är hemma.
Många flickhjärtan krossades när Elvis gifte sig med sin Priscilla. De träffades när Elvis gjorde militärtjänst i Wiesbaden Tyskland. Priscilla var då bara 14 år! Elvis var 10 år äldre än Priscilla.
Elvis Presley lyckades övertala familjen Beaulieu att låta Priscilla flytta in hos hans far (Vernon Presley) och hans styvmor (Dee Presley), i ett hus som låg i närheten av Graceland.
Hur var det att vara "fru Elvis Presley"?
Afrikanska rummet
 Säkert väldigt behagligt och glänsande för en ung flicka. Ett liv i en otrolig lyx. Den amerikanska kvinnodrömmen personifierad.
-Sagobrölopp, en rik snygg man, ett barn, Lisa-Marie, och naturligtvis skillsmässa. Nu var det inte Elvis som bytte henne mot någon yngre utan hon som inte kunde ställa upp på hans villkor längre. Elvis följde sina infall, fick han lust att äta färska jordgubbar klockan tre på morgonen så gjorde han det.
Det var vänner och fester jämt. Till slut tog Priscilla Lisa-Marie i handen och stack för att ge henne ett "normalt liv". Trots det förblev Elvis och Priscilla vänner livet ut, Elvis liv alltså, Priscilla lever än.
Spirituell middagskonversation med Elvis, när andra äter frukost
Var nog inte svårt att charmas av Elvis. Han ska ha varit väldigt trevlig umgängesmänniska. Även om han var ett stort stort barn så får man nog vara minst 200-300% lesbisk för att inte falla för honom.
-Skulle nog "gjort en Priscilla" själv; trillat dit -ett tag.
Sjöfn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar