fredag 22 oktober 2010

-Inget ABF-kludd här inte!

Mötas i dörren av van Goghs verk känns lovande
Självporträtt av Frida Kahlo
Ett riktigt galleri! I Second Life!
Mycket av det vi i konstväg sett förut i vårt SL har varit ömsom vin och ömsom vatten. En del verkar ha tagit sista chansen att överhuvud taget ställa ut något någonstans.
I det här galleriet visas bara de stora namnet som vi känner igen från konsthistorian eller vad sägs om namn som Bosch, Breugel, Cezanne, Chagall, Crumb, Escher, vanGogh, Hopper, Kahlo, Magritte, Miro, Mondrian, Munch, O'Keefe, Picasso, Rembrandt, Rousseau, Tanguy, Vermeer och många fler. -Inga målarkluddar där inte. Som grädde på moset kan du fylla ditt SL-hem med de här tavlorna priset är satt till 8 L-dollar på det mesta. "Äkta mattor" finns också att köpa.
Just nu finns även en vacker bok om lesbisk konst, den första bilden målad på 1500-talet.
Artsea Muzeum innehåller hela 12 enorma våningar fulla av konst. Det finns även andra överraskningar i området, nöjesfält, annexgalleri och shopping allt förbundet med en monorail från världsutställningen 1899.
Naket av båda könen, glöm inte fotoutställningen överst.

1 kommentar:

  1. Det är det här som jag uppskattar så mycket med Second Life. Vilka härliga möjligheter till upplevelser. Ger så mycket samtidigt som det är allmänbildande många gånger. Stimulerar att ta reda på mer och samtidigt så måste jag säga att SL, ja överhuvudtaget de virtuella världarna är rena "hjärngymnastiken", man lär sig något nytt hela tiden.

    :O)

    SvaraRadera