tisdag 31 december 2013

-Du ska få ett år i morgon med nya blanka ark...

Härligt nya blanka ark som bara väntar på att bli fullskrivna av mig
Dags att göra bokslut över 2013 och lägga ännu ett år till handlingarna.
Imorgon är det ett nytt år, 2014. 
Smaka på ordet "nytt år". För mig är det som en enorm bunt oskrivna ark. Möjligheterna att fylla alla dessa ark med minnesvärt innehåll är oändliga.
Någon skräck inför det nya året lider jag inte av. En del stackare förutspår med jämna mellanrum jordens undergång efter olika nyår. Jorden har visst gått under 214 gånger sen år 1000. Har ni märkt något av det?
Inte jag heller.
Året som gått har för min egen del varit omvälvande som aldrig förr.
Har blivit mamma med allt vad det innebär. Från att ha styrt mitt liv alldeles själv har jag gått till att bli styrd av en liten dotter och hennes behov. Först i mars-april planerar jag att sätta fart på freelanceverksamheten igen.
I stora världen har man som vanligt gått in med liv och hjärtans lust för att avliva varandra. I second Life har vi fått ny teknik igen med allt vad det innebär.
Efter att ha fått allt strul relaterat för mig inser jag hur väl valt tillfället att bli mamma var.
Allt talar för att 2014 kommer att bli ett riktigt bra år för oss alla.
För oss sportdårar väntar ett vinter-OS 7-23 februari. Vilket kan göra oss lite osynliga i Second Life.
Till påsk kan jag få ta en snaps till sillen för första gången sen förra julen. Min mage trivs inte så bra med sill utan snaps.
Vi kommer alla att få uppleva härliga tillfällen nästa år. Det gäller bara att minnas dem och inte låta tråkiga händelser överskugga de goda minnena.
Välkomna till ett riktigt gott nytt år 2014.

1 kommentar: