torsdag 12 september 2013

-Det du Apmelina!
Modehus med gubbadagis!

Magnifikt konstverk i entrén
Så fort jag klev av tåget i Milano och såg den här magnifika konst-installationen ploppade det upp en bild för min inre syn;
Jag såg hur Apmelina parkerade Apmel vid konsten och gick och shoppade.
Varför jag just kom att tänka på Apmel och Apmelina vet jag inte men rent generellt tycker jag att de flesta shoppingcenter borde ha gubbadagis likväl som barndagis.
Skulle bli mycket mer handlat om man slapp stånk och stön och pust och puh under tiden, oftast redan på parkeringen innan man gått in.
Italienskt mode har alltid haft något alldeles extra och det kan vara svårt att slita sig från butikerna.
Typiskt! Hitta så mycket snyggt när man är smällfet!
Men det är ju av övergående natur på mig.
Minns själv jag mellanlandade på Milanos flygplats mitt i en 48-timmarstrejk. Lyckades fixa ett hotellrum i staden och ta mig dit. Hur hotellrummet såg ut minns jag inte så mycket av men de flesta utsökta modehus och boutiquer de minns jag.
De slutade med att jag kom till gaten fem minuter innan den stängde och fick betala 12 kilo övervikt.
Expresståg till Milano

2 kommentarer:

  1. På Victorias Secret i NYC finns en bänk vid ingången där gubbarna lämpas av. Där kan dom sitta och beklaga sig för varandra eller leka med sina telefoner :)

    SvaraRadera
  2. Vill bara påpeka att Apmelfamiljen bara har möjligtvis EN gubbe, farbror Ib. Apmelina är Apmels syster och skulle knappast åka någonstans ihop med honom, möjligen med kusin Kludden som hon knappast skulle lämpa av vid en gubbhållplats även om han är den allra mest konstintresserade i familjen. Ja, förutom Apmelsprivatabankman, som mer ser konst som en investering.

    SvaraRadera