måndag 8 oktober 2012

Kan veckan starta bättre?

Måndag morgon. Klockan ringer 05.30. -Åh nej inte måndag redan! Tillvänjningen av sovmorgon går alldeles för fort. Kudden är så mjuk och täcket är så varmt och gott.
Bara att hoppa upp försöka pilla i sig lite frukost och sen rivstarta på jobbet.
-Så var den veckan förstörd.
Den här måndagsmorgonen hade vi sen start jag och Sjöfn. När vi jagat iväg våra respektive till jobbet loggade vi in i Second Life och tog oss till Thai-Chi bollarna. Bara i Second Life man kan träffas fast man är 90 km från varandra i verkligheten.
Klickade på var sin Thai-Chiboll och satte igång musiken. Vad är nu detta? Någon griefer hade bytt musiken mot svensk reklamradio!!!
Strunt samma jag letade rätt på Adagio i G-minor av Albinoni på iTunes och satte på voicen och strax flödade mjuk härlig musik ut över simen.
Flyttade undan skrivbordsstolen och gjorde rörelserna framför skrivbordet- Funka fint.
Efter 8 minuter och 14 sekunder tog en annan liknande låt vid och sen en till. Vi höll på i 25 minuter med mjuka långsamma rörelser till ljuv musik.
Därefter blev det dags för Sjöfn att ge sig iväg till jobbet i Göteborg och jag ställde tillbaka stolen loggade ut och började med mitt jobb.
-En bra start på veckan blev det verkligen. För mig är det viktigt, kommer jag "fel" in måndag morgon blir ofta hela veckan "lite skev".

1 kommentar: