måndag 2 april 2012

-Usch det tycker någon om!

Vad gjorde den här för ont?
-Slå sönder 
och förstör!
-Kryllar världen av borderlinertyper numera? -Eller varför ska allt som andra tycker är fint förstöras?
Är Homo Sapiens på väg tillbaka till Neanderthalstadiet?
Undra kan man. Eller är det klyftorna i samhället som skapar problem?
Förklaringarna är många och fler lär det bli. Får dock en känsla av att det blivit om inte okey så halvokey att "leva ut sitt ego" utan att bry sig om vad andra tycker eller om man gör någon illa "bara på kul".
-Riva ner ett staket, elda upp en skola, stjäla kopparkabel så tågen står stilla sno copyrightat material och använda själv bara för att det går att sno. djävlas med folk på internet, hota och gapa och skrika för minsta småsak. Ni såg väl "rakningsdebatten" förra veckan. Hatet sprutade som en geysir över den stackars kvinnliga artist som inte rakat sig under armarna för att sen övergå i att hata de som hade motsatt åsikt.
Var kommer denna ilska ifrån? Dålig uppfostran? Taskiga relationer eller har den alltid funnits men fått ett nytt forum.
Förklaringarna är många, svaren är ännu fler. Vem som har rätt skriker man högljutt om nu förutsatt att man inte glömt sakfrågan och hatar varandra av bara farten.
Vandaliseringen har i alla fall nått Second Life och Swedish orientation. Den lilla gulliga piratflotten är krossad till flis. Varför? - Kanske för att det gick.
Djävla egotrippat - det tycker jag det är i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar