lördag 12 juni 2010

Nu funkar inte kommentarfunktionen!

Får göra ett kort inlägg istället. Att mäns prostata skulle må bättre av av sitta och pinka är trams Amelia & Co hittat på däremot ska för få utlösningar ha den effekten
Tiina Rosenberg ståtar med könsförädare och Ireen von Wachenfeldt med "djur".

2 kommentarer:

 1. Jag har oxå hört att för få utlösningar är boven..puh (sitter och pissar)

  SvaraRadera
 2. Vanadis, jag gör en helpudel ifråga om prostatan och sitta o kissa, du har brutalrätt i att det inte finns nån forskning om det. Jag gick på den lätta för flera år sen.

  Vad gäller Wachenfeldt och Tiina Rosenberg gör jag ingen pudel.
  Wachenfeldt sa visserligen att män är djur när hon var ordförande i Kvinnojourernas Riksförbund för fem år sen. Efter det blev hon tvungen att avgå. Men det var inte FI.

  Hon sitter inte i FI:s ledning, vet inte om hon ens är medlem.

  Vad gäller Tiina Rosenberg satt hon I FI:s ledning när partiet bildades, men finns inte där längre.
  Och vad gäller att hon skulle ha sagt att kvinnor som ligger med män är förrädare är det faktiskt Ebba Witt-Brattström som påstår att hon sagt det. Och mellan dom två kvinnorna var det en skarp ideologisk strid i FI.
  Nu finns det många som tror att Rosenberg sagt så men det är ett rykte, ser inte nånstans att det skulle komma ur hennes mun i en intervju eller något annat offentligt sammanhang.

  För övrigt - alla partier dras ju med folk som gör både korkade uttalanden och ljuger hämningslöst. Bättre att diskutera deras konkreta politik tycker jag men kul ändå när det hettar till.

  SvaraRadera