lördag 23 juli 2011

Skicka dina hälsningar till våra norska syskon!

Statsministerns kontor Oslo
Skicka en hälsning till våra norska syskon med anledning av sprängningen av regerings - byggnaderna och morden på 85 ungdomar.
Ett  övergrep utan motstycke på demokratin. Det kan vara 2030 års Jens Stoltenberg eller Gro Harlem Brundtland som blev mördad därute på lägerön.
Avatarer i Second Life för demokrati och nordisk solidaritet.
Skriv en kommentar och skicka en hälsning försök hålla den kort. Alla kommentarer kommer att modereras.

7 kommentarer:

 1. Det som hänt är fruktansvärt och mina tankar går till offren, deras familjer, det norska folket och den norska demokratin.

  SvaraRadera
 2. Instämmer helt. I morgon reser jag till Oslo som RK-volontär för att hjälpa till med att lyssna på de som behöver prata av sig.

  SvaraRadera
 3. Det är otroligt och en förfärligt tragik!
  -Kan jag göra något för Norge?

  SvaraRadera
 4. Vi kommer aldrig att glömma er och detta illdåd!

  SvaraRadera
 5. Det är alltid lika sorgligt när unga liv släcks. När de släcks helt utan anledning pga av en galning med galna idéer är det ännu värre. Den monstruösa mängden döda beror i sin tur på att galningar kan få tillgång till vapen.

  SvaraRadera
 6. Fruktansvärt hemskt!!
  Fick han dessutom BARA 21 år i fängelse för att ha orsakat 93 människors liv... Fy fan!

  SvaraRadera
 7. Står nu i Oslo sentrum en bit från det söndersprängda regeringskansliet. Jag är glad att jag skrev SL-bloggen i förväg en hel vecka i torsdags. Vet inte om jag hade fixat att i RL skriva om det ofattbara i Norge och samtidigt skriva om SL. -Just nu känns allt som inte handlar om Norge väldigt oviktigt.

  SvaraRadera