tisdag 24 maj 2011

-Veckan börjar bra sa han som skulle hängas på måndag!

Gött att ha Second Life när First Life strular om man får överskottstid.
-Det är måndag morgon... Redan förra veckan hade jag planerat att jag skulle ta ett jobb klockan 10 i Lidköping och ett klockan 1 i Skara. Perfekt planerat tid för att köra i lugn och ro och äta lunch i Skara innan jobbet vara hemma i tid till fikat och skriva ut alltihop innan middagen.
Så långt väldigt bra ordnat. Kassan skulle fyllas på med några tusenlappar lagom till det är dags för elräkningen.
Strax efter åtta satte jag mig i bilen, körde bort och tankade och for iväg mot Lidköping. Ungefär en timma bort, Gott om tid, kunde få en fika på det mysiga Rådhuskaféet innan det var dags. När jag kört ungefär en tjugo minuter ringde den jag skulle träffa och sa att han var hemma och Vabbade och undrade om vi kunde ta det senare.
-Suck, nåja bara att köra direkt till Skara och nästa jobb. Körde en bit till. Mobilen ringde, ja jag har handsfree och knapparna i ratten, Ungefär när jag kom till skylten "Lidköping 4" ringde nästa man. -Han hade blivit sjuk och undrade om vi kunde senarelägga intervjun några dagar.- Suck - jaja bara att åka hem igen då. Körde "ena raggarvänna" i första rondellen före Lidköping. Det var alldeles för tidigt att fika. Men när jag kom till Tre Älgar strax utanför Grästorp var det väldigt mycket dags. Körde hem och loggade in på vårt Second Life ungefär samtidigt som jag skulle varit i Lidköping.

2 kommentarer:

 1. Thats life for you Vanadis ;)

  Redan Robert Burns skrev:
  "The best laid schemes of Mice and Men
  oft go awry,
  And leave us nothing but grief and pain,
  For promised joy!

  SvaraRadera
 2. - Det är så osannolikt att två jobb spricker samma dag att det bara kan hända i verkligheten! /fritt efter Tage Danielsson

  SvaraRadera