söndag 8 augusti 2010

-Nu halkade jag rätt in i skiten!-Tack för den!

Det är inte lätt att komma tillbaka från semestern. Uppenbarligen har mycket vatten flutit under broarna, mest lortvatten verkar det som, sen jag gick på semester.
Och jag min dumma faan ramlade rakt in i det. "Vinn 1000L -berätta vad som står på t-shirten" "-Ha ingen konst bara att blåsa upp bilden. Lättförtjänta pengar! Sagt och gjort och först nu efteråt..läste jag Bocks litania om sitt och andras "lidande".
-Det är en sak om du eller du eller du är osams men använd inte utomstående som slagträn! Jag har hittils inget otalt med  någon här i svenska Second Life.
Och ska jag ta en strid väljer jag själv med vem var och hur. För strida! -Det kan jag!

4 kommentarer:

 1. Ojdå, stackare, använde jag dej som slagträ?

  Det var ju inte alls meningen, ärligt talat så tänkte jag inte på dig alls.

  Självklart ska du välja dina egna strider, det gör vi alla!

  SvaraRadera
 2. -Det var inte dig jag tänkte på heller.....
  inte i det avseendet med slagträet.
  -Vad jag tänker om dig.... -den byken tvättar jag inte offentligt. Det enda jag kan lova dig är att om jag tycker det är mödan värt att tycka något om någon så tar jag oftast det öga mot öga med den det gäller.
  Mitt bloggande försöker jag hålla på en professionell journalistisk nivå.

  SvaraRadera
 3. Mitt bloggande är inte ett dugg professionellt eller journalistiskt, det är snarare impressionistiskt eller möjligen expressionistiskt.

  Jag reagerar på mina högst personliga upplevelser, intryck och äventyr, men detta deklarerar jag ju tydligt redan i huvudet på bloggen.

  Inte heller gör jag någonsin anspråk på att berätta den fullständiga sanningen, däremot försöker jag berätta min sanning så väl som jag förmår. Men bara om de saker jag känner till och har varit med om. Jag är ingen grävande journalist jag har inte gjort omfattande undersökningar och gått igenom alla bloggar som kan vara inblandade

  Jag tillåter dock alltid andra att ge sin version, och lyssnar med respekt på vad de har att säga.

  Jag har ingen byk att ta med dig, men du är välkommen närsomhelst att berätta om dina eventuella upplevelser eller intryck av mig.

  SvaraRadera
 4. -Har väl ingen "byk att tvätta" med dig! -Det har jag inte sagt. Jag sa att OM jag skulle få något otalt med dig eller någon annan så tar jag det med dig eller någon annan rakt upp och ner.

  SvaraRadera