onsdag 25 augusti 2010

Äntligen den perfekta tilläggningen i SL

Sitter och tänker igenom vad jag gjort bra i denna seglingen. Det är viktigt att spara det som är bra och kasta det som blev uselt ur "internminnet". -Beröm dig själv ibland -Ingen annan gör det.

Alla seglare njuter av att få briljera lite ibland. Från land ser man inte så mycket av alla fina manövrer men hur man lägger till vid bryggan det ser alla, och ibland alldeles för många.
I SL har det varit lite extra svårt p.g.a oprecisa kontrollmöjligheter, ofta har båten hamnat snyggt men när man kliver i land märker man att avståndet mellan båten och bryggan var lite för stort. -Just det plums i baljan.
Idag blåste vinden längs med bryggan, jag seglade med vinden in rakt akterligt på rätt avstånd gjorde en 180 gradersgir så stäven pekade mot vindögat, skrev "lower" i chatten för att seglen ska komma ner, och båten låg perfekt längs med bryggan och jag kunde kliva i land utan att få bada.
För en gångs skull var det folktomt på bryggan ingen såg mig, hade jag brakat rätt in i bryggan hade alla sett mig. -Ha jag tar en bild! Komponerade och grejade så jag inte fick några träd växande ur hårbotten och så klickade jag på Save.
Inget hände, inget hände och inget hände...Snowglobe har kraschat vill du skicka rapport till Apple?

4 kommentarer:

  1. otur!! Men, du kunde fotat med "print screen" som nöd då :)

    SvaraRadera
  2. Hann inte innan kraschen. Tror problemet är att MacOSX och Snowglobe har samma kortkommando för att ta snapshot, ibland går det och ibland går det inte ibland blir "namnlappar och sånt kvar ibland inte. Ska testa ett annat KK nästa gången, finns ett par olika på Mac.

    SvaraRadera
  3. Ååååååå....jag vet känslan.....ingen kommer att tro mig utan bildbevis...eller hur? *S*

    SvaraRadera