måndag 30 augusti 2010

Mysigt på Three Bells och en liten "protestaktion".

Miss Best in nation coulors tolkat "my way".

Läste Tinas blogg fredag kväll för att se om det fanns något kul att göra runt midnatt; Spökisar hos PJ? -Nja, är inte den lättskrämda typen och jag pallar inte för att höra ordningsreglerna var femte minut. Jag är nog inte typen som har "regelboken som napp".
-Raj-Raj-udden? -Brukar vara full av trevliga människor men förra gången satt Walle och hukade bakom ett plakat; -För att kolla att allt gick rätt till! -Direkt citat. -Nej Raj-Raj-udden går bort, är det inte "spioner i buskarna" är det killar med "hela klockspelet på vid gavel".
Kort sagt "Sverige kändes lite för trångt" den här kvällen.
-Three Bells pub i Kensington London! -Kul att testa något nytt.
Trevliga människor lätt att komma i kontakt med folk. Det var ingen bortkastad tid. Enda smolken i glädjebägaren var" köttmarknaden" Best in your nationcoulors. Där var miss England i badräkt med Union Jack som mönster och Miss Canada i lönnlövsmärkt baddräkt och så vidare. En viss "Miss Sweden" tolkade det hela lite fritt. Hon uppenbarade sig i Sverigedräkten! Kan ju inte vara sämre än Sjofn, vem minns inte hennes lilla protestaktion mot pälsförhärligandet i somras? -Finns i bloggen.
Sammantaget blev det en väldigt trevlig kväll i alla fall. -Vem som vann? -Inte jag i alla fall. He he.

SLURL: The Three Bells, Knightsbridge, London SW3 England, Knightsbridge -

1 kommentar: